Ting å gjøre på i Hvar / Var, Kroatia

Planlegger du å besøke Kroatia når som helst snart? Forhåpentligvis kan denne videoen hjelpe deg med å finne ting å gjøre Hvar, Kroatia, som blir ekstremt populært blant krystallklare strender, flott natteliv som er fylt med kultur og lokale ekstremt snille lokalbefolkningen. Vi tilbringer uken på å seile langs Kroatias kyst! Kroatia er et av Europas vakreste land. Det er fylt med klart blått vann, frodig grønt planteliv og har til og med flott natteliv. Bli med mens vi er på øyhopping ombord på Romantic Star!

Kom og bli med oss når vi besøker den utrolig vakre kroatiske øya Hvar- og utforsker Hvar Town. Praktiske båtforbindelser gjør øya Hvar til et populært stopp utenfor den dalmatiske kysten. Aktiviteter er lite energi. Ekspertisen til å glede seg over denne byen, tilsynelatende laget for avslappende, seilende båtbånd i det gode liv. Besøkende sykepleier drikker på hovedtorget, eller rusler bakveiene. Byen Hvar (Grad Hvar – Lesina) ligger på Hvar Island. Vi bruker dagen på å vandre rundt og utforske gatene og ved sjøen. Vi kommer over Hvar-katedralen, eller St. Stephen-katedralen. Vi tar deretter den lange vandringen opp til festningen i Hvar som ser ut over hele byen.

Byen Hvar: Byen Hvar er en unik fusjon av luksuriøs middelhavsnatur, rik kulturell og historisk kulturarv, og dagligdags turistnæring. Den ligger i en pittoresk natur, vendt mot den sørlige siden av verden som har gitt det hele Middelhavet tiltrekning og munterhet; vendt mot havet, som ga den fantastiske og repeterbare historien, er Hvar en uuttømmelig skattkammer av naturen, atmosfæren og eventyret. Det navnet stammer fra det greske navnet for øy og by, som sto der i dag Stari Grad (Hvar ble et øyas sentrum på 13-tallet århundre) står – PHAROS. Hvar fikk glede og kraft i middelalderen som en viktig havn i det venetianske, marine imperiet. I dag er det sentrum for øyas turisme og et av favorittdestinasjonene i den dalmatiske rivieraen – en by med smilende og høflige mennesker, som nesten bare er dedikert til turisme.