Atlantis Aquaventure water park og The Palm Hotel, Dubai

Å utforske Atlantis Palm Hotel og badeland (Aquaventure) er et seriøst noe du bør ha på Bucket listen din!! Vi gleder oss over det tapte, sunkne riket og sjekker ut Altlantis-hotellet, Lost Chambers, badeland og bølgebakserestaurant!

Bli med oss ​​mens vi kjøler oss ned fra varmen fra Dubai i Atlantis Aquaventure Waterpark. Vi prøvde alle vannskliene i Aquaventure Waterpark ved Atlantis Palm Dubai, De forente arabiske emirater.
Atlantis the Palm er det største og beste badelandet i Midt-Østen. Dykk ned i flere vannturer eller spar tilbake på den late elven. Det er totalt 3 vannparker i Aquaventure som ligger rundt om i verden: Den ene er Atlantis, The Palm i Dubai. For det andre er Atlantis på Bahamas, og tredje er den nyeste Atlantis Sanya som ligger i Kina. Det er attraksjoner for alle aldre og alle slags sensasjoner. Ikke glem å oppgradere for å komme inn på Lost Chamber Aquarium hvor du vil beundre over 65.000 marinesdyr.

Atlantis Hotel, Palm Jumeirah Dubai-video – Innvendig, utvendig, lobby, akvarium, undervannsrestauranter, bølgehus, tapte kammer og mer. Hver gjest har gratis inngang til Aquaventure Water Park. Lev et uforglemmelig eventyr på et av Dubais mest ikoniske hotell, der hver barndomsdrøm går i oppfyllelse for både store og små.